Senyera Catalunya Màstil Gran. Bandera Catalana Oficial
  • Senyera Catalunya Màstil Gran. Bandera Catalana Oficial

Senyera GRAN amb anelles per Pal Màstil

19,95 €

- Bandera oficial Senyera de Catalunya amb cinta de reforç i anelles
- Dissenyada per penjar en pal masteler (màstil), balcó gran o façana d’edifici institucional, ajuntament, plaça, rotonda, campanar, castell, turó...
- Costures reforçades pel vent
- Fabricada a Catalunya
- Varies mides disponibles
- Contribueix a reforçar la identitat catalana!

Mida bandera tèxtil
Quantitat

  • Plataforma verificada de pagament segur Plataforma verificada de pagament segur
  • Entrega a domicili o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

La bandera oficial de Catalunya de gran format o Senyera Catalana gegant amb anelles, és la bandera ideal per penjar-la dalt d’un pal masteler (“màstil”) de forma permanent, o també en un lloc elevat com un balcó gran o façana d’edifici institucional, ajuntament, plaça, rotonda, campanar, castell, pont, cim, turó i altres llocs significatius.

Totes les nostres senyeres grans han estat confeccionades a Catalunya ajudant a crear ocupació a la nostra terra. Aquestes senyeres estan estampades en acabat brillant i colors vius alegres que accentuen els nostres colors i identitat catalana.

Les banderes catalanes de gran format onegen fàcilment amb una mica de brisa o vent. Al estar confeccionades d’una sola peça estampada (excepte la mida més gran), són més lleugeres que les senyeres que porten les quatre barres cosides.

Com a norma general, tingueu present que la vida mitjana d’una bandera tèxtil de roba o polièster està entre 4 i 8 mesos, depenent de les condicions meteorològiques (temperatura, pluja, cops de vent i la exposició al sol) del lloc on es trobi ubicada. Totes les nostres banderes han estat confeccionades tenint en compte els criteris de bona qualitat. Les nostres Senyeres grans són resistents i robustes, porten costures reforçades per evitar desfilar-se amb facilitat i també incorporen anelles o argolles de niló per una bona subjecció. Tingueu en compte que durant temporals o fortes ventades sempre és recomanable despenjar la bandera per allargar la seva vida.

Posant la bandera oficial de Catalunya al vostre territori o municipi, contribuireu a preservar la cultura catalana i reforçar el sentiment de pertinença al nostre poble català.

Per a triar la mida correcta, recomanem tenir en compte l’alçada del pal, edifici o lloc on es vulgui ubicar. Es recomana que la llargada de la bandera sigui com a mínim 1/4 de l'alçada del pal masteler o l’alçada de l’edifici. A major mida, major visibilitat des de lluny. Consulteu el diagrama amb les mides recomanades a les fotografies d'aquest article.

BC-145-100x150