Senyera GRAN amb anelles per Pal Màstil

Senyera GRAN amb anelles per Pal Màstil

Senyera GRAN amb anelles per Pal Màstil

- Bandera oficial Senyera de Catalunya amb cinta de reforç i anelles
- Dissenyada per penjar en pal masteler (màstil), balcó gran o façana d’edifici institucional, ajuntament, plaça, rotonda, campanar, castell, turó...
- Costures reforçades pel vent
- Fabricada a Catalunya
- Varies mides disponibles
- Contribueix a reforçar la identitat catalana!

  • 100x150cm.
  • 160x240cm.
  • 200x300cm.
  • 280x450cm.

19,95 €

Afegir al carret

Més informació

La bandera oficial de Catalunya de gran format o Senyera Catalana gegant amb anelles, és la bandera ideal per penjar-la dalt d’un pal masteler (“màstil”) de forma permanent, o també en un lloc elevat com un balcó gran o façana d’edifici institucional, ajuntament, plaça, rotonda, campanar, castell, pont, cim, turó i altres llocs significatius.

Totes les nostres senyeres grans han estat confeccionades a Catalunya ajudant a crear ocupació a la nostra terra. Aquestes senyeres estan estampades en acabat brillant i colors vius alegres que accentuen els nostres colors i identitat catalana.

Les banderes catalanes de gran format onegen fàcilment amb una mica de brisa o vent. Al estar confeccionades d’una sola peça estampada (excepte la mida més gran), són més lleugeres que les senyeres que porten les quatre barres cosides.

Com a norma general, tingueu present que la vida mitjana d’una bandera tèxtil de roba o polièster està entre 4 i 8 mesos, depenent de les condicions meteorològiques (temperatura, pluja, cops de vent i la exposició al sol) del lloc on es trobi ubicada. Totes les nostres banderes han estat confeccionades tenint en compte els criteris de bona qualitat. Les nostres Senyeres grans són resistents i robustes, porten costures reforçades per evitar desfilar-se amb facilitat i també incorporen anelles o argolles de niló per una bona subjecció. Tingueu en compte que durant temporals o fortes ventades sempre és recomanable despenjar la bandera per allargar la seva vida.

Posant la bandera oficial de Catalunya al vostre territori o municipi, contribuireu a preservar la cultura catalana i reforçar el sentiment de pertinença al nostre poble català.

Per a triar la mida correcta, recomanem tenir en compte l’alçada del pal, edifici o lloc on es vulgui ubicar. Es recomana que la llargada de la bandera sigui com a mínim 1/4 de l'alçada del pal masteler o l’alçada de l’edifici. A major mida, major visibilitat des de lluny. A la taula següent podreu veure un diagrama amb una representació a escala:

diagrama dibuix proporcions pal màstil masteler bandera senyera catalunya oficial catalana escala

 

bandera catalana senyera de catalunya gran gegant pal màstil masteler anelles onejant vent

 

bandera catalana senyera catalunya palau generalitat barcelona edifici façana

 

bandera catalunya senyera catalana gegant gran montjuic barcelona ciutat vistes mirador

 

acte oficial hissada bandera catalana senyera catalunya barcelona president generalitat artur mas xavier trias alcalde

 

bandera senyera catalana gegant gran catalunya penjada balcó barcelona girona

7 altres productes de la mateixa categoria:

Clients que han vist aquest producte també han comprat: