Senyera rotllo bobina

119,00 €

- Bandera Catalana Senyera en rotllo o bobina sense confeccionar.
- Ideal per ornamentar balcons, edificis, façanes, taules, expositors, i decoracions.
- Amplada de 75cm.
- Per a senyeres acabades i confeccionades a mida sol·liciteu pressupost.

Mida bobina
Quantitat

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

Esteu buscant una bandera catalana tèxtil de roba o tela ben llarga? Doncs esteu davant del producte correcte. Amb els nostres rotllos o bobines de Senyera de Catalunya teniu disponibles diferents amplades, des de 75cm fins a gairebé 3m (sota pressupost).  La llargada màxima d’una peça sencera ve limitada per la longitud de cada bobina que habitualment és de 25, 50 o 100m. que pot variar en funció de l'amplada seleccionada.

A diferència de la típica roba o tela senzilla estampada amb la senyera que trobareu a qualsevol botiga de teixits de tota la vida, que presenta un tacte aspre, cartronat i no brilla. A BanderaCatalana.cat posem a la vostra disposició un producte de qualitat totalment diferent. La senyera de tela 100% polièster que us oferim, és del mateix tipus de roba de qualitat que les banderes que confeccionem per institucions catalanes. Aquest tipus de roba ha estat estampada amb tints dispersos, aconseguint que la Senyera tingui els colors vius i també ofereix una brillantor natural única.

Finalment, recomanem que es confeccioni una costura perimetral per evitar que la roba es desfili. Per a senyeres acabades i confeccionades amb reforços a mida també podeu ens podeu sol·licitar un pressupost a mida.

BC-114-B-075x25

Especificacions

Material
Tèxtil de roba 100% polièster tècnic