Senyera Catalunya Màstil Gran. Bandera Catalana Oficial
  • Senyera Catalunya Màstil Gran. Bandera Catalana Oficial
  • Senyera torre castell campanar masia can canyadó Badalona
  • Senyera torre castell campanar mastil masia Can Canyadó Badalona

Senyera GRAN amb anelles per Pal Màstil

19,95 €

- Bandera oficial Senyera de Catalunya amb cinta de reforç i anelles
- Dissenyada per penjar en pal masteler (màstil), balcó gran o façana d’edifici institucional, ajuntament, plaça, rotonda, campanar, castell, turó...
- Costures reforçades pel vent
- Fabricada a Catalunya
- Teixit 100% polièster micro-perforat 120-160 g/m2
- Varies mides disponibles

Mida bandera tèxtil
Quantitat

  • Plataforma amb certificat SSL de pagament segur Plataforma amb certificat SSL de pagament segur
  • Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem Entrega a domicili 24-48h o vine a recollir-ho al magatzem
  • Devolució sense cost addicional Devolució sense cost addicional

Aquesta Senyera en gran format incorpora reforços amb amb anelles, és la bandera ideal per penjar-la dalt d’un pal masteler (“màstil”) de forma permanent, o també en un lloc elevat com un balcó gran o façana d’edifici institucional, ajuntament, plaça, rotonda, campanar, castell, pont, cim, turó i altres llocs significatius.

Les senyeres estan estampades en acabat brillant i colors vius alegres que accentuen els colors. Les banderes de gran format onegen fàcilment amb una mica de brisa o vent. Al estar confeccionades d’una sola peça estampada (excepte la mida més gran), són més lleugeres que les senyeres que porten les quatre barres cosides. Totes les nostres banderes han estat confeccionades en territori català contribuint a crear ocupació.

Com a norma general, tingueu present que la vida útil d’una bandera de roba varia en funció de les condicions meteorològiques (temperatura, pluja, cops de vent i la exposició al sol) del lloc on es trobi ubicada. Totes les nostres banderes han estat confeccionades tenint en compte els criteris de bona qualitat. Les nostres Senyeres grans són resistents i robustes, porten costures reforçades per evitar desfilar-se amb facilitat i també incorporen anelles o argolles de niló per una bona subjecció. Tingueu en compte que durant temporals o fortes ventades sempre és recomanable despenjar la bandera per allargar la seva vida.

Per a triar la mida correcta, recomanem tenir en compte l’alçada del pal, edifici o lloc on es vulgui ubicar. Es recomana que la llargada de la bandera sigui com a mínim 1/4 de l'alçada del pal masteler o l’alçada de l’edifici. A major mida, major visibilitat des de lluny. Consulteu el diagrama amb les mides recomanades a les fotografies d'aquest article.

BC-600-100x150

Especificacions

Material
Tèxtil de roba 100% polièster tècnic